Over Vörtgang

Ons Team

Vörtgang in Turnhout bestaat uitsluitend uit experts met ervaring in uitvoering van technische installaties. Tom Smets, zaakvoerder, heeft 20 jaar werkervaring.  Eerst als projectmanager bij de ‘Engie Group’ (Suez). Later werd hij afdelingshoofd bij een klasse 8 bouwbedrijf onder de ‘BESIX Group’. Deze expertise wordt overal in de processen benut, opdat een aanbestedingsdossier kan worden opgesteld dat aan alle verwachtingen voldoet. Samen met Ben, die zelf jaren actief was in een bekend installatiebedrijf, worden de installaties visueel (3D/B.I.M) opgemaakt wat duidelijkheid brengt voor bouwheer, architect en installateur. Ondersteund door administratief personeel voor het opmaken van lichtstudies, schema’s, lastenberekeningen, … en samen met een duidelijke opvolging van de installateurs, is dit onze garantie voor een helder ontwerp en een vlot verloop van de uitvoering van uw technische installatie.

Bouwteam

Bij voorkeur werken wij in bouwteam, waar we met alle betrokken deskundigen (architecten, aannemers, …) op een transparante  wijze samenwerken van engineering tot installatie. Dat resulteert in een gestroomlijnd ontwerpproces dat bovendien optimaal uitvoerbaar is. 

Bekijk onze projecten en lees meer over onze werkwijze

Visualisatie in 3D/B.I.M.

Door een gecoördineerde opmaak van onze plannen zorgen wij ervoor dat installateurs niet verdwalen. Dat is vooral erg inefficiënt en draagt onnodige kosten met zich mee. Daarom lichten wij onze dossiers toe met duidelijke foto’s en plannen in 3D, voor de bouwheer en de uitvoerende firma’s.

Wij hanteren ook de (3D) Revit-software voor B.I.M. (Building Installation Modelling). Dat creëert een strak, visueel plan voor aanbesteding en moet in principe niet meer worden besproken gedurende de installatie. Alle informatie is meteen beschikbaar voor alle deskundigen om ermee aan de slag te gaan.