News

Stay tuned

Laatste nieuws

Vörtgang mee vóórt duwen?

GEZOCHT !!! ONTWERP(STER) TECHNISCHE INSTALLATIES Functieomschrijving : Als deel van het team ontwerp, teken en beschrijf je technische uitrustingen (nml HVAC, Sanitair en elektriciteit) Gewenst profiel : Je hebt een master diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je beschikt over een perfecte kennis van het Nederlands (mondeling én schriftelijk). Je bent vertrouwd met MS Office, Outlook, AutoCAD en/of Revit. Je bent enthousiast, contactvaardig en stressbestendig. Je bent voldoende assertief. Je bent leergierig, ondernemend, teamgericht, communicatief, flexibel en contactvaardig. Je hebt een goed organisatievermogen en werkt resultaatgericht en bij voorkeur in teamverband. Je durft verantwoordelijkheid op te nemen. Voel je je aangetrokken tot een van deze functies, stuur dan je uitgebreid curriculum vitae naar info@vörtgang.be

Datum: 17 Maart 2022 Lees verder

Herbestemming Sint-Martinuskerk

De Sint-Martinuskerk in Burcht zal in 2025 een nieuwe bestemming krijgen als cultureel ontmoetingscentrum op een prachtige locatie aan de Schelde. Na een Open Oproep werd een ontwerpteam aangesteld rond Korteknie Stuhlmacher architecten en Architectenbureau Sabine Okkerse in samenwerking met Vestad Ingenieursgroep en Vörtgang.

Datum: 27 Oktober 2021 Lees verder

Fabriek van de toekomst

Bij Siliconenproducent Soudal in Turnhout zijn de bouwwerken gestart van een nieuwe, volautomatische fabriek voor lijmen en mastieken. De nieuwe productievestiging zal de productiecapaciteit van de site verdubbelen en voor extra tewerkstelling zorgen. Vörtgang voorziet het ontwerp en de opvolging van de loten HVAC, Sanitair, elektriciteit, liften en sprinkler installatie. Deze laatste in samenwerking met FESG te Gent.

Datum: 27 Oktober 2021 Lees verder