3D & BIM

Dynamische installaties

Dynamische installaties

De rode draad doorheen studie, design en projectmanagement bij Vörtgang? Een visuele en dynamische aanpak. Heel concreet, met zoveel mogelijk foto’s en plannen in 3D en met Building Installation Modelling (BIM). Want installaties visueel opmaken brengt duidelijkheid voor bouwheer, architect en installateur. 

Onze flow is rechtlijnig, ons werk out of the box

Overleg

Wij gaan in diep overleg met u, graven naar uw wensen en noden en kijken naar wat realiseerbaar is binnen de grenzen van de technische mogelijkheden. Hé fundament voor het ganse project.

Studie

Akkoord? We starten met het schrijven van de lastenboeken, het uitwerken van de plannen en materiaallijsten en we doen calculaties voor een stabiele kostenraming. Incl. ondersteuning bij aanbestedingen.

Visualisatie in 3D

We zijn sterk in visuele ondersteuning van de technische beschrijvingen. Dat doen we a.d.h.v. duidelijke schema’s, plannen en fotomateriaal in 3D en Revit-software voor BIM.

Projectmanagement

Een goede opvolging van de uitvoeringen en installaties: daarvoor staan wij garant. Bye eventuele obstakels – we lossen alles op.


Vörtgang 3D & BIM 1
Vörtgang 3D & BIM 2
Vörtgang 3D & BIM 3
Vörtgang 3D & BIM 4

Wij zijn BIMMERS

Goed voorbereid zijn, daar draait het om. We dompelen ons helemaal onder in het toekomstige gebouw. Visualisatie in 3D, parameters toekennen, het opmaken van lichtstudies, schema’s, lastenberekeningen en meer. Efficiënt, zonder latere verrassingen. 

Met BIM creëren we een strak, visueel plan voor aanbesteding dat 100% in orde is. Alle informatie is meteen beschikbaar voor alle deskundigen om ermee aan de slag te gaan. Een perfect project binnen tijd en budget.