Over ons

Vörtgang, what’s in a name

Vörtgang, what’s in a name

Vóórt doen – ons DNA. We duwen projecten vooruit. Als dynamische voordenkers voor architectenbureaus, bouwheren, aannemers en installateurs. Gespecialiseerd in studie, design en coördinatie van technische installaties bij bouwprojecten. 

Regionaal verankerd in Turnhout en met een wereldvisie tilt ons team onder de vleugels van Tom Smets uw project naar een hoger niveau. Steeds binnen budget en planning en altijd conform de geldende normeringen. Met onze rijk gevulde werkervaring (> 20 jaar) weten wij van aanpakken.

Meet the team

Vörtgang in Turnhout bestaat uitsluitend uit experts met ervaring in uitvoering van technische installaties. Tom Smets, zaakvoerder, heeft 20 jaar werkervaring.  Eerst als projectmanager bij de ‘Engie Group’ (Suez). Later werd hij afdelingshoofd bij een klasse 8 bouwbedrijf onder de ‘BESIX Group’. Deze expertise wordt overal in de processen benut, opdat een aanbestedingsdossier kan worden opgesteld dat aan alle verwachtingen voldoet. Samen met Ben en Dries, worden de installaties visueel (3D/B.I.M) opgemaakt wat duidelijkheid brengt voor bouwheer, architect en installateur. Ondersteund door lichtstudies, schema’s, lastenberekeningen, … en samen met een duidelijke opvolging van de installateurs, is dit onze garantie voor een helder ontwerp en een vlot verloop van de uitvoering van uw technische installatie.

Bestuurder
Projectleider
Ontwerper

Goed voorbereid, goed gecoördineerd

Vörtgang Over ons 1
Vörtgang Over ons 1

Wij bouwen mee aan morgen

  1. Nieuwbouw & renovatie
  2. Kantoren
  3.  Industriële gebouwen
  4. Scholen
  5. Appartementen

Onze klanten & partners